Your search results

Despre Noi

  • Evo Concept este o companie cu peste 8 ani de experienta in domeniul serviciilor imobiliare specializata in activitati de inchiriere pe segmentul de birouri, operand pe piata din Bucuresti si din principalele orase ale tarii: Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Brasov.

  • Echipa noastra de specialisti ofera servicii integrate, adaptate cerintelor fiecarui client in parte, care includ consultanta in alegerea celui mai potrivit spatiu, tranzactii de inchiriere, asistenta in cadrul procesului de mutare si amenajare a spatiilor de birouri, precum si servicii de management al proprietatii.

  • Evo Concept se distinge printr-un portofoliu vast de spatii de birouri, oferind o gama larga de alternative adaptate nevoilor specifice ale clientilor. Echipa noastra lucreaza eficient, analizand cerintele clientilor si prezentandu-le acestora doar oferte ce intrunesc in totalitate criteriile lor de cautare.

  • Specialistii Evo Concept au intermediat tranzactii de inchiriere complexe, asistand in cadrul procesului de relocare importante companii multinationale, cu un numar mare de angajati si activand in diverse sectoare (IT, asigurari, outsourcing, turism, etc).

  • Testimoniale

    Leonard este un profesionist foarte ambitios, care ne-a ajutat sa gasim solutia perfecta pentru compania noastra.

    Tudor CobalasChief Acceleration OfficerSafeDrive