Your search results

Proprietati

Pentru a va oferi informatii de calitate despre proprietatile din portofoliul nostru, in acest moment ne aflam in curs de actualizare a imaginilor si prezentarilor de pe site.

Va rugam sa completati formularul de mai jos, specificand toate cerintele pe care le aveti. Noi vom cauta in portofoliul nostru de sute de spatii de birouri si va vom trimite doar ofertele care corespund tuturor criteriilor Dvs.

  • Testimoniale

    Relocarea unei firme intr-un sediu nou, functional, bine situat, corespunzator calitativ si cu buget destul de limitat – si asta fara a intrerupe activitatea curenta si a-ti iesi din ritm nu este o sarcina usoara pentru un manager.

    Din fericire, Evo Concept s-a dovedit a fi exact solutia de care aveam nevoie si ma bucur ca am avut posibilitatea de a lucra cu tineri profesionisti foarte implicati si bine documentati in domeniul imobiliar, care au inteles si respectat toate criteriile de cautare, au oferit consultanta de calitate si suport in negociere si au simplificat si eficientizat procesul de gasire a spatiului de birouri ideal pentru companie.

    Colaborarea cu Evo Concept a fost o experienta noua si binevenita, pe care o recomand cu caldura.

    Carla BoangiuCountry ManagereSKY Travel Search